Winstpunten voor Bestse deelnemers

Op zondag 10 september 2017 werd er een ponydressuurwedstrijd gehouden bij onze vereniging. Ook een aantal van onze eigen ponyruiters deed mee.

In de klasse C-L1 kwam Loes Hoppenbrouwers aan de start met haar pony Prinses. Ze reed naar 179,5 punten in de eerste proef en 199 punten en de 1e prijs in de tweede proef.

In de klasse C-B zagen we Danielle Higler met Roosje in actie komen. Danielle reed naar tweemaal een tweede plaats. Bij de eerste proef behaalde ze geen winstpunt, maar in de tweede proef wel met 184 punten.

In de klasse D-L1 reed Denise Nuij mee met Evi. Evi vond het toch wel wat spannend: haar eigen thuisterrein ineens vol met allerlei pony's en gekke hekjes. Gelukkig wist Denise de spanning wel af te vloeien door consequent los te rijden. In de proeven zagen we nog wat kleine foutjes, maar toch kan Denise tevreden zijn over de wedstrijd. Ook zij is weer een winstpunt rijker.

Tot slot reed Babette Schuring mee met haar (spring)pony What Else in de klasse E-B. Dit was voor Babette de eerste dressuurwedstrijd met deze pony. De springcarriere gaat tot op heden erg goed! Zo reed ze vorige week nog naar een 5e prijs in De Mortel in een ruim deelnemersveld (klasse D/E-B). Vandaag liet Babette zien dat ze het dressuren nog niet verleerd is: haar proef werd beloond met 189 punten en de 2e prijs!

Op zondag 17 septemner zijn de paardencombinaties aan de beurt.