Wedstrijden 2018, noteer alvast in je agenda!

Wedstrijden voor 2018:

Op 22 april, 22 juli en 30 september 2018 zullen we weer dressurwedstrijden organiseren voor zowel pony's en paarden. We hopen natuurlijk op een grote opkomst dus noteer deze data alvast in je agenda en om zeker te zijn van een plekje op die dag, meldt je tzt tijdig aan.

Ook voor het verdienen van de vrijwilligers kruisjes kun je deze data alvast in je agenda noteren. Er zal rondom en tijdens de wedstrijden voldoende gelegenheid zijn om deze kruisjes weer te verdienen.

Nadere informatie volgt nog.

Foto's van de wedstrijd op 23 juli 2017

Er zijn op zondag 23 juli 2017 verschillende foto's gemaakt (helaas lukte het niet om van iedereen foto's te maken). Deze foto's kun je terugvinden op onze facebook site. De foto's staan ook wat door elkaar, dus je kunt het beste... alle foto's even bekijken. Wil je foto's nabestellen? Dan kan dat natuurlijk!

https://www.facebook.com/pg/Paardensportvereniging.Best/photos/?tab=album&album_id=1531608826909511

Prijs van al je foto's = 12,50 euro. Wil je een losse foto bestellen? Dat kan ook voor 5 euro per stuk. We vragen iedereen vriendelijk de foto's met watermerk niet te delen als je ze niet hebt betaald. Alles is uiteindelijk bedoeld voor het goede doel, onze vereniging!

We zien jullie graag weer in september!